2010-12-16 18:59:17• hírek • Szatmár.ro

Ünnepváró a másodikban

Együtt készültek a karácsonyra a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont és a Mircea Eliade Általános Iskola másodikosai.

Csütörtökön délelőtt karácsonyi ünnepvárót rendezett a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont második osztálya és tanítójuk, Tompos Urbán Klára, amelyre meghívták a Mircea Eliade Általános Iskola II. F osztályának tanulóit és tanítójukat, Román Melindát. Mint megtudtuk, a rendezvényre a „Barátság határok nélkül" című partnerkapcsolat révén került sor.

A Mircea Eliade diákjai kántálva érkeztek másodikos „kollégáikhoz", és persze nem üres kézzel, hiszen saját készítésű hűtőmágneseket hoztak ajándékba. A vendéglátók pedig a kedvességet karácsonyi képeslapokkal köszönték meg, ugyanakkor forró teával és mézeskaláccsal vendégelték meg a kisiskolásokat.

A délelőtt folyamán aztán a másodikosok számtalan szép ünnepi díszt készítettek, karácsonyi szalvétatartót, de az összetartozás jelképeként a szeretet füzérét is elkészítették. A kézműves-foglalkozások végeztével pedig csillagszórókat gyújtottak és közösen énekeltek karácsonyi dalokat.


Közös karácsonyvárót rendeztek
Közös karácsonyvárót rendeztek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: